___________________________Een nieuw seizoen!_________________________

De vakantie zit er bijna op. Langzaam maar zeker halen we dan ook onze schilder- en tekenspullen weer tevoorschijn. Dinsdagmiddag 24 september en donderdagavond 26 september gaat voor een grote groep huidige cursisten het nieuwe seizoen van start! Daarnaast verheugen wij ons ook nog drie nieuwe cursisten te verwelkomen. 

   Kwasten

 

____________________________Bedankt!__________________________

Wat was onze expositie weer geslaagd! Wij willen iedereen die een bezoek heeft gebracht bedanken! Mede dankzij jullie mogen we terugkijken op een succesvol en drukbezocht weekend. Onze leden hebben nu vakantie en beginnen in september aan een nieuw seizoen. Lees hier een uitgebreidere terugblik op de expositie. Benieuwd naar foto's van de expositie? Houd onze facebookpagina dan in de gaten. Wij plaatsen regelmatig berichten. 

 

____________________________Nog een paar dagen!__________________________

Zaterdag is het zover! Dan wordt onze expositie 2019 om 16.00 uur feestelijk geopend door kunstenaar René Heijnen. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Els Nieuwenhuis en Martin Bouwens. U bent van harte welkom in gemeenschapshuis D'n Huppel in Ulestraten!

 

________________________De poster van de expositie 2019______________________

Heb jij hem al gezien? Onze poster voor de expositie! Volgende week zaterdag 6 en zondag 7 april kun je alle kunstwerken van onze leden komen bewonderen in gemeenschapshuis D'n Huppel in Ulestraten. Komt dat zien!

Knipsel poster

 

_______________________Muzikale omlijsting expositie 2019_____________________

Elk jaar opent een kunstenaar onze expositie in gemeenschapshuis D'n Huppel in Ulestraten. Maar.. er is ook altijd een muzikale omlijsting die verzorgd wordt door regionale muzikanten. Dit jaar, op zaterdag 6 april, komen Els Nieuwenhuis en Martin Bouwens de opening muzikaal opluisteren. Deze twee enthousiaste muziekliefhebbers vormen samen een duo, Els als zangeres en Martin als gitarist. Kom naar de opening en laat je verrassen!

Knipsel

 

_______________________Aankondiging expositie 2019_____________________

Zaterdag 6 en zondag 7 april is het zover! Dan vindt onze jaarlijkse expositie weer plaats. Alle leden laten graag aan je zien waar zij dit seizoen aan gewerkt hebben. Wees dan ook van harte welkom in D'n Huppel in Ulestraten. De komende weken houden we je via onze Facebookpagina op de hoogte. 

Dia1

  

________________Feestelijke opening door Willy Vossen en Combo 50/50______________

Op zaterdag 17 maart wordt onze jaarlijkse expositie om 16:00 uur feestelijk geopend door goudsmid en beeldend kunstenaar Willy Vossen. Na het afronden van de opleiding goudsmeden en aanvullende cursussen in Duitsland vestigde Willy zich in 1958 als goudsmid in Maastricht. In de jaren ’80 ging Willy in de leer bij verschillende gerenommeerde kunstschilders en herstartte hij intensief met model boetseren. Sindsdien heeft hij vele kunstwerken gecreëerd. Zijn goudsmidvaardigheid en anatomische scholing vormden hierbij altijd een belangrijke basis. Naast de vervaardiging van portretten in brons realiseert Willy Vossen monumentale beelden in een eigen stijl, waarbij kubistische en blonde vormen tot strakke geabstraheerde figuraties worden samengesmeed.

 

De afbeelding toont één van Willy’s vele kunstwerken ‘Discodansers'. Nieuwsgierig naar de rest? Neem een kijkje op zijn website (www.willyvossen.eu), maar kom ook zeker naar de opening en laat je inspireren door zijn rijke ervaring en kennis.

: website Willy Vossen

Discodansers Willy Vossen

 

Tijdens de opening van onze expositie verzorgt Combo 50/50 de muzikale omlijsting  Combo 50/50, bestaande uit vader, zoon, broer en zus, brengt een breed scala aan populaire popmuziek ten gehore. Dit alles doen zij met twee akoestische gitaren, een accordeon en een cajun. Van de Beatles tot Oasis, van Eva Cassidy tot Caro Emerald, van The Eagles tot Mark Knopfler, van Paul Simon tot Earl Klugh, van Billy Joel tot Mink Deville en van alles daar tussen in. Combo 50/50 staat garant voor een muzikale reis door bekende en minder bekende popklassiekers. Kom naar de opening en proef de muzikaliteit van Combo 50/50!

Foto: Combo 50/50

Combo 5050

____________________________Poster expositie 2018_________________________

WhatsApp Image 2018 03 03 at 16.19.36 2

 

____________________________Recensie expositie 2017__________________________

In maart 2017 vond onze vorige expositie plaats. Deze editie werd geopend door de echtgenoot van beeldend kunstenaar Nicole Hardy en de muziekgroepen Celtic Strings en Acoustic Project🎶.

De Meerssense wethouder van cultuur en onderwijs, Berry van Rijswijk, was namens de Gemeente Meerssen aanwezig tijdens de opening. Dankzij de inzet van al onze leden en de komst van maar liefst 300 bezoekers was onze expositie een groot succes!

Dit jaar hebben we wederom een mooi programma voor jullie in petto. De precieze invulling hiervan maken we de komende weken via deze pagina kenbaar. Ondertussen schilderen onze leden druk door om alles op tijd af te krijgen voor onze expositie🎨.

 

Zaterdag 17 en zondag 18 maart presenteren zij hun werk en is iedereen weer van harte welkom in D’n Huppel in Ulestraten. 

📷: Piet Janssen

1          2    3      4

_____________________Aankondiging expositie 2018____________________

Houd zaterdag 17 en zondag 18 maart vrij in je agenda, want dan staat onze jaarlijkse expositie gepland! Beide dagen ben je van harte welkom in D'n Huppel in Ulestraten. Onze leden werken elke week met plezier aan nieuwe kunstwerken die zij graag aan je laten zien. We houden je via onze Facebookpagina op de hoogte. 

Foto aankondiging expositie 2018

 

 

 

Ga naar boven