WELKOM OP DE WEBSITE VAN DE VRIJE SCHILDERS UIT ULESTRATEN!   

Iedereen die tekenen en schilderen leuk vindt, is van harte welkom bij onze vereniging. De vereniging telt 40 enthousiaste leden, die onder de bezielende leiding van onze docent wekelijks creatief in de weer zijn met uiteenlopende onderwerpen en materialen. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. Er worden geen klassikale opdrachten gegeven en iedereen werkt in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau. Hiermee willen wij onze verenigingsnaam De Vrije Schilders alle eer aandoen.  

Onze ervaren docent, Jan Schreurs, staat de cursisten tijdens de lesuren met raad en daad bij. Na afloop van de les worden de vorderingen van de werken plenair besproken. Op de volgende dagen en tijden komen we samen in gemeenschapshuis D'n Huppel in Ulestraten. Elke dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur en elke donderdag van 20.00 tot 22.00 uur.   

U woont op dinsdag óf donderdag de lessen bij. Het cursusjaar bestaat uit 20 lessen van september tot en met maart. Het programma loopt parallel met de reguliere schoolvakanties. Ieder cursusjaar wordt afgesloten met een tweedaagse expositie, waarin de leden hun resultaten van het afgelopen jaar exposeren.    

De contributie bedraagt € 120,- per cursusjaar. Het ledenaantal bedraagt maximaal 20 leden per lesblok.                              

Ga naar boven