Nieuwe Leden zijn welkom

kwasten

Nieuwe Leden zijn welkomIedereen die van tekenen en schilderen houdt, is bij ons van harte welkom. 

We zijn verhuist naar Gemeenschapshuis De Stip in Meerssen. De lessen starten in week 38 en worden gegeven op dinsdagmiddag van 13.30 – 15.30 uur en op donderdagavond 20.00 – 22.00 uur.

De vereniging telt op dit moment 26 enthousiaste leden, die onder de leiding van onze docent Jan Schreurs, wekelijks creatief in de weer zijn met uiteenlopende materialen, zoals verf, aquarel, pastelkrijt of potloden. Hiermee willen wij onze verenigingsnaam “De Vrije Schilders” alle eer aandoen.

Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen. Je zult verstelt staan van het eindresultaat, dat je zelf op doek of op papier zet. Er worden geen klassikale opdrachten gegeven, iedereen werkt in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau.

Jan Schreurs, onze ervaren docent, staat de cursisten tijdens de lesuren met raad en daad bij. Na afloop van de les worden de vorderingen van de werkstukken gezamenlijk bekeken en besproken.

Dit cursusjaar bestaat uit 20 lessen van september tot en met maart. Het programma loopt parallel met de reguliere schoolvakanties. De lessen gaan weer op 20 en 22 september 2022 beginnen. 

We kunnen maximaal 17 leden per les op dinsdag of donderdag inschrijven, zodat iedereen de persoonlijke aandacht krijgt.

Voor 20 lessen betaal je € 130, voor nieuwe leden 2 gratis proeflessen. Mail naar info@devrijeschilders-ulestraten.nl.   

Onze Vereniging heeft in maart 2020 haar 40ste cursusjaar afgesloten. Dit hebben we nu  in april 2022 gevierd met een bezoek aan Kasteel Borgharen.